Как да изберете дамски клин според формата на тялото си?

Всяка дама искада изглежда добре. Без значение дали е навън с приятели, на бизнес среща или тренира. Всеки един детайл е от значение – дрехите, аксесоарите, обувките и дори спортното облекло. Много жени предпочитат да носят спортни клинове, вместо традиционните анцузи и екипи. Причината е, че са много по-удобни и ако са избрани правилно, могат да вдъхновят всеки за една още по-успешна тренировка.

В тази статия ще се фокусираме на спортните клинове. И ще Ви споделим как да ги избирате правилно, според формата на тялото си.

В Интернет ще откриете различни статии, които определят формите на тялото на жените на определени форми. Най-общо казано, те са 4 – обърнат триъгълник, триъгълник, пясъчен часовник и правоъгълник.

Дамите, които се оприличат с „обърнат триъгълник”, имат по-широки рамене и извики на талията и по-малки бедра. Те обикновено нямат ясно изразена талия. Препоръчваме Ви да се насочите към спортни клинове със средна талия. Тя ще изглади линията на талията Ви и ще удължи визуално краката Ви.

При „триъгълника”, жените имат по-широка талия и по-малък бюст. Те са склонни да имат по-пълни бедра и по-тесни рамене. Тук трябва да заложите на спортни клинове, които не се  впиват в тялото Ви и не Ви описват извивките. Най-добрите дизайни са спортните клинове, които са с висока талия в тъмни цветове – черно, тъмно синьо, тъмно сиво и други.

Фигурата на „пясъчния часовник” обиковено е извита. Тези дами имат добре дефинирана талия, добре оформен бюст и бедра. Препоръчваме Ви да изберете дълги спортни клинове, които са с широка лента на талията.

Много често казват, че жените, които имат тяло като „правоъгълник” са слаби с атлетично тяло. И имат добре оформени пропорции. Затова и каквото и да облечете ще изглеждате страхотно. Стремете се към ярки цветове и шарки, които ще отличат Вашата индивидуалност. Заложете на ниски талии, за да се откроят коремните Ви мускули.

С това ще завършим тази статия. Следете нашия блог, защото скоро ще продължим темата за спортните клинове.

Оценете тази публикация