Дамски бански според цвета на кожата си – 3та част

Дамски бански от две части

Няма нищо по-хубаво от дългите летни дни, прекарани на морето с любимите хора. Но за да бъде почивката пълноценна, за всяка дама е важно да изглежда добре. Затова изборът на правилния бански е от изключителна важност.

Разбира се, щом става въпрос за мода всичко е позволено. Дори необичайните цветови комбинации и принтове. Но има нюанси, които стоят прекрасно на едни дами и ужасно на други. Затова е важно да изберем бански, в които не само се чувстваме добре, но и ни подхожда като цвят.

Дамски бански от две части - Belioonline

Имате светло златиста или маслинова кожа, която в началото на лятото придобива лек червеникав цвят, а след това придобива красив златист тен? А косата Ви е кафява или черна? Значи тази част от статията е точно за Вас!

В началото на лятото е най-добре да избягвате телесните и изключително бледите цветове. Те ще се загубят на кожата Ви и ще направят външният Ви вид скучен. Използвайте по-тъмни нюанси като тъмно синьо, тъмно зелено, тъмно червено и черно.

Но след като хванете малко тен, можете да носите каквото си пожелаете! Използвайте въображението и креативността си! Забавлявайте се, докато откриете любимия си модел бански. Защото Вие ще изглеждате страхотно във всякакви студени, топли и неонови цветове. Бялото също ще подчертае изключително добре златистата Ви кожа.

Чудиш се от къде да купиш новият си бански? Посети сайта на Belioonline и разгледай нашата нова колекция от бански костюми. Разполагаме с голямо разнообразие от модели и цветови комбинации.

Оценете тази публикация