Дамски бански според цвета на кожата си – 2ра част

Дамски бански - Belioonline

При избора на дрехи и грим, цвета на кожата, косата и очите са много важни за постигането на хармоничен външен вид. Те влияят пряко върху това какви нюанси ще Ви стоят най-добре. Ако можете да ги съчетаете правилно, ще изглеждате неотразимо на плажа, под жаркото слънце и нежния морски бриз.

В предната част от статията посъветвахме дамите с много бледа кожа, да не залагат на телесните цветове. А днес ще продължим темата и ще Ви разкрием какви са подходящите комбинации за останалите типове кожа.

Жените със светла кожа, която първо порозовява от слънцето, а след това добива съвсем лек тен, също понякога се затрудняват да открият правилния бански. В повечето случаи, те имат руса или светлокафява коса.

Дамски бански според цвета на кожата

Съветваме Ви да избягвате всички телесни цветове. Бялото, жълтото и оранжевото също не са добра идея, защото те ще Ви предадат още по-блед вид. Натрапчивите и флуоресцентни нюанси, ще направят кожата Ви да изглежда розова и дори червена.

Заложете на тъмните цветове, без значение дали предпочитате цял бански или на две части. Красиво ще Ви стоят нюанси като морско синьо, изумрудено зелено, тъмно лилаво. С тях ще изглеждате невероятно през цялото лято.

А когато хванете малко тен, ще изглеждате страхотно и в пастелени цветове като розово, коралово и зелено. Тези деликатни нюанси ще подчертаят тена Ви и ще контрастират върху вас.

С това Вашето лятно пътешествие може да започне с много усмивки и добро настроение. И не забравяйте – бъде себе си, независимо какъв цвят бански изберете.

С това ще приключим тази част от статията. А през това време, можете да посетите нашия сайт и да изберете своя нов бански от Бельоонлайн.

 

Оценете тази публикация