Тенденции в дамското бельо през зимата

Тенденции при дамското бельо през зимата

Време е да кажем сбогом на есента и да посрещнем с отворени обятия зимата. А тя тази година ще бъде още по-красива и вдъхновяваща. И не само защото остава още малко до любимите празници, а и понеже сме готови да Ви представим тенденциите в дамското бельо за този сезон.

Кажете „Сбогом!” на традиционните семпли дизайни и есенните тенденции. Защото тази зима на мода са красивите дизайни с деликатни и леки материи.

Навън може да е студено и да вали дъжд, но под дрехите Ви да е същинско лято. Този сезон цветовете са ярки и живи. За разлика от други години, когато червеното завладяваше цялата зима, тази година фокусът е върху комбинациите от контрастни цветове в земни нюанси.

Според дизайнерите дантелата никога не е достатъчна и точно като класическите нюанси, трябва да бъде почитана всеки сезон. А какво по-хубаво от предизвикателното дантелено бельо? То не просто изглежда добре, а може да бъде съчетано с дрехите, така че да загатва за женствеността, която крием под тях.

Жените отдавна не се възхищават на простото и скучно дамско бельо, което трябваше да носят години наред. Затова и тенденциите в дамското бельо всяка година са не само по-смели, но и по-впечатляващи.

А най-интересно е дамското бельо с ефект на татуировка. Интересна идея за всички дами, които обичат татусите, но не са готови да си направят такъв. Деликатен тюл и изваяни детайли, имитаращи татуси. Това дамско бельо стои впечатляващо върху всякакви тонове на кожата.

С това ще приключим тази статия. Разгледайте най-новата ни колекция от дамско бельо в нашия сайт.

Тенденции в дамското бельо през зимата
5 (100%) 1 vote