Тенденции в луксозното дамско бельо

Тенденции в луксозното дамско бельо

На всички ни се е случвало поне веднъж да се загледаме в моделите на бельо и да си кажем: „Искам го! Това дамско бельо е точно в мой стил!”. За съжаление не винаги това, което виждаме по телевизията и на модния подиум отговаря на моделите в магазините. Понякога на живо бельото, което сме си харесали е още по-красиво, а друг път изобщо не изглежда толкова привлекателно.

Независимо от това, модните тенденции са водещи в производството на луксозно дамско бельо. И ако в предната статия Ви загатнахме защо да предпочетете този тип бельо, то днес ще продължим по темата. Ще Ви представим някои от водещите тенденции в луксозното дамско бельо за лято 2019.

И през новия сезон дантелата ще е водеща в луксозното дамско бельо. Но този път моделите ще са не само приятни за окото и удобни, но и ще загатват за индивидуалността на дамите. Новата колекция ще подчертава изящните женски извивки и ще предизвиква с меката дантела. А едновременно с това ще загатва и за тайнственост.

На фокус през лятото за производителите на луксозно дамско бельо ще бъдат не само банските, но и сутиените. Като моделите ще бъдат леки и чувствени. Давайки свобода на жените да се движат и да се наслаждават на топлото време. Материите ще бъдат меки и от висококачествен памук, а акцент отново ще е дантелата и меките памучни материи.

През новия сезон, колекциите луксозно дамско бельо няма да бъдат в традиционното черно. Вместо това в асортимента на производителите ще се включат нежни и слънчеви цветове. Като светло синьо, розово или зелено.

И не забравяйте – всяка жена е красива, независимо какво се крие под дрехите ѝ. Изберете бельото, с което ще се чувствате не само свободни, но и женствени!

Оценете тази публикация