Изберете дамски бански според цвета на кожата си – 1 част

Дамски бански

Остава още малко до лятото. И ако Вие като мен се вълнувате за дните прекарани на плажа, може би е време да поговорим за дамските бански. Не знам за Вас, но за мен това е най-стресиращия момент всяка година. Не само заради онова безгрижно усещане за топлите дни, но и заради избора на нов бански костюм.

И тук се започва едно безкрайно обикаляне по магазините в търсене на подходящия модел.

Разбира се, ако имаш моята бледа кожа, трудно хващаща тен е изключително трудно да откриеш дамски бански. Накрая често се налага да се примириш и просто да си вземеш модел, които изпъква прекалено много или се слива с кожата ти.

Затова в тази статия ще започнем с няколко съвета как да изберете подходящ дамски бански.

Ако кожата ти е изключително бледа, почти порцеланова и хващането на тен е почти невъзможно, избягвай телесните цветове. Бялото, бежовото, жълтото и дори оранжевото ще предадат на кожата ти още по-блед вид.

Съветваме те да избереш цвят, който се откроява върху кожата ти. Не се опитвай да се скриеш от погледите, а да подчертаеш това, което имаш!

Дамски бански

Избери тъмни и студени цветове като черно, тъмно синьо, зелено, лилаво, червено или кафяво. С тях ще изглеждаш не само добре, но и ще ти дадат перфектната плажна визия.

Бъди дръзка, но не прекалявай. И най-важното не забравяй да се наслаждаваш на новото лятно приключение.

Очаквай в следващата статия полезни съвети за избора на дамски бански и за другите типове кожа. Следи нашия блог, защото много скоро ще ти разкрия и как да избереш дали да си вземеш цял бански или половинки.

Изберете дамски бански според цвета на кожата си – 1 част
5 (100%) 1 vote