Предимства на оформящото бельо – част 2

Канени сте на сватба  или фирмено събитие? Искате да изглеждате зашеметяващо, но нещо Ви липсва? А знаете ли, че оформящото бельо ще Ви помогне да създадете желаната визия?

Стягащото бельо има сила да извае фигурата, да подобри стойката и дори да повиши самочувствието на всяка дама. Запознайте се с всичките му предимства в предната ни статия. А днес ще продължим темата, като Ви споделим защо е важно да се чувствате удобно, когато носите оформящо бельо.

На пазара можете да откриете голямо разнообразие от бельо в различни стилове, форми, цветове, модели и видове. Затова много дами се фокусират на първо място върху прикриване на несъвършенствата и съвсем забравят своето удобство. Те са на принципа – целта оправдава средствата.

Но не се заблуждавайте. Това не е така, когато става въпрос за здравето Ви. При избора на стягащо бельо трябва да обърнете внимание не само на кройката, но и на размера.

Не забравяйте, че оформящото бельо се носи под дрехите. Неговата цел е да оформи тялото , а не да Ви пречи да се движите или Ви затруднява да си поемете въздух. Затова, ако Вашето бельо е прекалено стегнато, Ви съветваме да си вземете следващия размер.

От друга страна, този вид бельо не трябва да  бъде и прекалено свободно и да се нагъва под дрехите Ви. То трябва да приляга плътно по тялото Ви, но БЕЗ да ограничава удобството Ви.

При избора на номер, трябва да имате  предвид, че повечето модели са изработени от ликра, комбинация от памук и ликра или неопрен. Общото за всичките е, че са изключително еластични и издръжливи.

Затова Ви съветваме, когато си харесате оформящо бельо, винаги да поглеждате таблицата с размери, които е дал производителя. Така най-точно ще можете да определите в кой номер бельо ще се чувствате най-удобно.

Имате нужда от качествено бельо? Посетете онлайн магазина на Belioonline и открийте всичко необходимо на едно място.

Оценете тази публикация