Оформете фигурата си със стягащо бельо

Оформете фигурата си със стягащо бельо

Много дами се притесняват от фигурата си и мислят, че се нуждаят от нещо малко, за да изглеждат добре. Затова, когато излизат често прикриват извивките си с жилетки, шалове или аксесоари, които да отклоняват вниманието от тялото им. Но нима това е необходимо?

И тук е момента да се запитаме: „Има ли начин, с който да прикрием несъвършенствата моментално? Без сложни диети и изтощителни тренировки във фитнеса?”. Може би, отговорът ще Ви изненада, но много жени предпочитат да използват стягащо бельо. Макар и мненията за него да са противоречиви ефекта е забележим от пръв поглед. Паласките са прибрани на точните места и вече може да се радваме на вечерта с усмивка на лицето.

Някои специалисти биха Ви посъветвали да не използвате прекалено стегнато бельо, защото може да повлияе на здравето Ви и да наруши циркулацията на кръвта. Но това не бива да Ви притеснява, ако изберете точния размер стягащо бельо.Обърнете внимание, че правилният размер е изключително важен и за комфорта Ви. По-малкият номер би Ви притискал прекалено много и съответно ще се чувствате неудобно през целия ден. А по-големият номер ще Ви бъде голям и изобщо няма да има желания ефект.

Затова Ви съветваме преди да тръгнете по магазините за стягащо бельо да измерите мерките на ханша, талията и бедрата си. Така, ако в някой магазин няма възможност да се пробват моделите ще можете да насочите продавача към правилния размер. 

Следете нашият сайт, защото в следващата статия ще Ви обясним за различните видове стягащо бельо и как да подберете правилния вид.

Оформете фигурата си със стягащо бельо
5 (100%) 6 votes