Дамски бански според формата на тялото – част 2

Бански според формата на тялото,Belioonline

Продължаваме с незабравимите емоции през 2022 година. Ако мечтаете за спокойните слънчеви дни, прекарани на плажа, време е да се подготвите за лятото! Изхвърлете всички стари бански, в които не се чувствате добре и започнете сезона с нова визия.

В тази статия ще Ви напомним, че при избирането на бански за Вашия тип тяло, всичко е до намирането на правилната комбинация. Целта е да се чувствате неповторимо в кожата си, без да правите жертви със себе си.

И тази година е актуална тенденцията, че дамските бански трябва да са като бельото – да Ви прилягат съвършено на формите и да Ви карат да се чувствате красиви.

Дамите с крушовидни форми, обикновено имат деликатни тесни рамене , тънка талия с по-широки бедра и добре оформени дупета.

Съчетаването на цветовете ще Ви помогне да подчертаете бюста и да добавите усещане за визуален баланс към Вашата великолепна фигура. Заложете на бански от две части с едноцветно долнище и горнище с интересна шарка или комбинация от нюанси.

Дамски бански с високо изрязани долнища ще удължат визуално краката Ви и ще създадат илюзията, че сте по-високи. Така ще подчертаете фигурата си и всички погледи ще бъдат насочени към Вас.

Дамските бански без презрамки или с топ тип бюстие също привличат вниманието и подчертават деликатно фината талия, като насочват вниманието към бюста.

 

Жените с тяло тип ябълка имат строен ханш и рамене, добре оформен бюст, по-изразени кръст и дупе.

Създайте илюзията за съвършенство. Заложете на дамски бански с ластик отстрани или в средата. Добавете високо изразяно долнище, за да покажете стройните си бедра и крака. Тази комбинация ще подчертае формите Ви и ще създаде илюзията за по-стегната талия.

Ретрото е на мода! Дамските бански с висока талия, завършваща над пъпа може да Ви помогне да прикриете корема си. Съчетайте долнището с добре прилягащия и стегнат топ за повдигане и стягане на бюста.

И разбира се – не забравяйте да изберете модел, с който се чувствате удобно и лятото ще се превърне в красив спомен!

С това ще завършим тази част от статията. Следете нашия блог, защото скоро ще продължим темата.

Дамски бански според формата на тялото – част 2
5 (100%) 1 vote