Дамски бански според формата на тялото – част 1

Тази година мотото на лято 2021 е: „Най-добрият начин да имате идеално тяло за плажа е да…отидете на плажа!”. Но ако се притеснявате за визията си и не можете да решите как изглеждате в стария бански костюм, може би е време да го замените с нов.

В тази статия искаме да Ви напомни, че не трябва да променяте тялото си, за да Ви прилегне любимия дамски бански. Вместо това банските трябва да отговарят на Вашите извивки и пропорции. Затова днес ще Ви споделим как да изберете правилния модел според формата на тялото Ви.

Ако имате голям бюст и малка талия, вероятно се затруднявате с откриването на правилния бански. Тук големите деколтета, банските тип танкини и моделите с прекалено изрязани горнища не са подходящи. Те не просто няма да могат да поддържат бюста Ви на мястото си, но и няма да изглеждат добре.

Препоръчваме Ви, ако сте чашка D или по-голяма, да изберете цял или бански от две части, в които горната част е с оформена като сутиен. Така ще получите не само сигурност, но и банският ще прилегне идеално на бюста Ви и ще подчертае неговия силует.

Ако имате малък бюст  с чашка А или В, не позволявайте това да Ви подтисне. За Вас има много повече възможности за избор на дамски бански.

Тук банските тип танкини и моделите с по-изрязани горнища са по-подходящи, ако искате да имате равномерен тен. Но в случай, че искате да създадете визуална илюзия за по-голям бюст Ви съветваме

Дамски бански според формата на тялото – част 1
5 (100%) 1 vote