Бански танкини – хитът на 2023 година

Бански танкини - хита на 2023 година

Смел дизайн, отличаващ се силует и много красота – банските тип „танкини” идват, за да завладеят лятото и Вашите сърца. В днешно време не е нужно да се задоволявате с това, което има в магазина. Отдавна минаха 90-те години, когато жените можеха да избират единствено между цял или бански тип бикини. Сега има много повече възможности, които този сезон обещават да са още по-завладяващи и стилни.

Ако и Вие като нас нямате търпение да дойде времето за море, не бързайте да стягате багажа! В тази статия ние от Belioonline.bg ще Ви вдъхновим за предстоящите приключения.

Бански танкини - хита на 2023 година

Бански танкини – хита на 2023 година

Кога се появяват за първи път танкините?

През 90-те години на минали век много жени започнали да се отегчават от еднообразието, което банските предлагали. Модата продължавала да се развива, но плажните визии оставали едни и същи. Тяхната мечта била да открият нещо по-различно, с което да изразят индивидуалността и уникалния си стил.

Точно това се опитала да постигне дизайнерката Ан Коул. Тя наследила компания за бански костюми от семейството си и имала нелеката задача да поправи неуспешната първа кампания на марката. Младата дизайнерка успява да се докосне до дамите и да разбере техните тревоги, желания и притеснения, свързани с телата им.

Така първите танкини се оказват най-голямото нововъдение в света на банските костюми. Те представлявали комплект от две части, който съчетавал свободата на танкините с горна част, която била по-закрита от сутиените, но по-къса от целите бански.

Новата мода много бързо завладява повече от половината пазар. През 1998 година, американската дизайнерка представя на пазара нов модел танкини. Неговата горна част била с разкроена линия и прикривал несъвършенствата по фигурата, докато долната част била бикини с висока талия.

Не след дълго тази тенденция завладяла колекциите и на другите известни дизайнери. За разпространението им допринесли големи имена в модата като Donna Karan, Calvin Klein и много други.

Бански танкини - хита на 2023 година

Бански танкини – хита на 2023 година

Какво отличава танкините от другите бански?

Много дизайнери определят танкините като по-близки до целите бански. На пазара може да откриете голямо разнообразие от модели с класическа визия, с по-скромен дизайн или отличаващи се със смели мотиви.

Кройката на танкините е това, което ги прави толкова уникални и предпочитани от дамите. За долна част ще откриете бикини с ниска или висока талия до бразилиани. Някои модели дори предлагат дори шорти вместо стандартни бикини.

Горната част е много по-различна. Тя прилича повече на потник, отколкото на бански и може да бъде вталена или разкроена. Стилът на горнището предлага допълнително покритие, което често прикрива корема. И ,въпреки че тези варианти са по-често срещани, има и такива с по-къса кройка. На пазара може да откриете модели, чиято горната част прилича на туника или рокля.

Танкините ще Ви предложат много възможности! Идеални са за дами, които търсят най-доброто удобство и свобода. Както и за всички, които искат да прикрият несъвършенствата или просто да се забавляват по най-добрия начин.

По тази причина, този модел е идеален за всички дами, които търсят перфектните удобство и свобода. С него те ще оформят долната част на корема, ще прикрият несъвършенствата или просто ще създадат уникална плажна визия.

Танкините отново са на мода!

Не е случайно, че модата от 90-те години отново завладява модните подиуми и рафтовете в магазините. За разлика от първите колекции, днес моделите са по-смели и изпълнени с цвят. Изработени са от бързосъхнеща микрофибърна материя ище Ви предложат най-невероятното лятно изживяване.

Не пропускайте да разгледате нашата НОВА колекция от танкини в онлайн магазина ни. Следете и нашия блог, защото в следващата статия ще Ви представим всички предимства на този прекрасен модел.

Бански танкини – хитът на 2023 година
5 (100%) 1 vote